Rännak harmooniasse – SÜDAMEGA LOODUSE RÜTMIS

13.02 kl 19:00-21:00 Kohila raamatukogu.

Räägin oma Keenia safarist- Masai Mara, Amboselli ja Hells Gate rahvusparkide külastusest. Räägin Mombasast ja India ookeanist. Lihtsatest inimestest. Linnade hiilgusest. Vaatame slaide sellest imelisest maast. Räägin sellest kuidas endaga sõbraks saada. Leida ja kulgeda oma rajal. Teeme ka lõdvestuse ja läbi selle sukeldumise sisemisse rahusse. Vast veel üht teist kui huvi ja tahtmist.

Kui lähed kursusele või kuulad kellegi õpetust vaata talle sügavalt silma. Kui valid raamatut, tunneta, kas sulemees ise elab oma õpetuste järgi. Olen maadelnud haigustega. Olnud hädas oma viha ja hirmudega. Ma pole olnud piisavalt sihvakas ja tüdrukud on olnud liiga pikad. Mäed on olnud kaugetes maades ja koopad pimedad. Aja jooksul on viha loonud minus sisemise kindluse. Tüdrukud on lühemaks jäänud või olen ise kasvanud. Mäed on nüüd käe jala juures ja nii meeli erutavad, et käin neid iga aasta vaatamas. Pimedus on minust kadunud ja koobastes olen leidnud meelerahu.

Kõik on võtnud AEGA ja kulgemist. See on olnud seiklus. Protsess. Kohati pannud kõhus kripeldama. Tihti mõtlesin varem – oli seda nüüd vaja. Veidi rahunemist ja üleelatud hirm asendub naeratusega. Oli ikka vaja küll. Meil on omad tugevad ja nõrgad küljed. Minu tugevus on elulaad. Enamus inimesi ütleb – tehke mu sõnade järgi. Mina ütlen – tehke mu tegude järgi. Olen ise see, millest räägin. Olen eeskuju. Häbenemata.

Kui enamus tervendab läbi kanali tuleva energiaga, siis mul on midagi veel lisaks. Minus on kogu see kogemus, mida olen saanud tegutsemistest. See on igas mu rakus. Minus on kuuse all magatud ööd, paastumised rännakutel, mägede ja kõrbe kuumav päike. Minuga olles kuuled ka üksikute saarte vaikust ja dzungli kisa varastel hommikutel. Tunned minu jääkülmi hommikuid ja vettinud jalgu. Mu eksimisi rajalt ja taasleidmise rõõmu. Tajud mu üks olemist kõige sellega ja millegi veel suurema ja võimsaga. Kogu loodusega. Olen kõik need katsumused seedinud väljakutseteks ja kogemusteks. Naudin neid. Ma kiirgan kõike seda. Justkui soe ahi. See toimib ka siis kui ma midagi spetsiaalselt ei tee. Elan ja tegutsen rõõmuga. Elu on rõõm ja ma naudin seda. Õpetan seda ka sulle.

Loeng on tasuta.
Soovitusi oma elu särama panekuks leiad minu raamatust ” Rännakud harmooniasse”
Võtan Kohilasse ka oma raamatuid ühes. Kui soovi saad autogrammi ja pühendusega minna oma Rännakule Harmooniasse.

Soovi korral võid Kohilas tulla minuga eraviisiliselt kohtuma.
Registreeri ennast sellel numbril 552 3465

Pikemalt uuri mu tegemisi
http://www.hagal.ee/rannakud-harmooniasse/

Päikest ja vihma-vikerkaart Sulle.

Ralf

Rubriigid: ettevotmised. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga