Riho nägemus Harmoonia energiast

1. Mis on harmoonia energia?
Harmooni energia on Sind ennast, teisi ja kogu maailma puhastav energia. See on Sinus olemas sünnist saadik ja ehk enne seda juba. Ta aitab Sind käia püstipäi ja sirge seljaga. Ta paneb sind naeratama. Ta annab Sulle jõudu aidata hädasolijaid. Ta annab Sulle kõikvõimsa tunde. Sa oled alandlik. Käies käsikäes harmoonia energiaga oled Sa lihtsalt õnnelik!

Minu nägemus:
Peale põlvetraumasid polnud ma oma jalgu jooksmiseks kasutanud viis aastat. Soov oli selliseks liikumisvormiks suur ja hakkasin katsetama. Alguses õppisin varvastel tatsuma – väga raskelt tulid esimesed sammud. Peale paari kuud sain hakata pisut sörkima. Kaks aastat hiljem, just nüüd see nädal, sattusin juhuslikult ühele tervisepäevale. Seal tuvustati juba uut sorti põlvekaitsmeid. Nendega saab ehk juba korraliku jooksusammu sisse võetud.

Sama moodi on ka mul olnud harmooni energiaga. Mu energia tase oli väga kehva, ma olin väike õbluke murdunud istik. Ma hakkasin proovima, riskima, tegutsema. Oli haiget saamisi, kukkumisi, kõik selleks, et elus hakata jooksma.

Harmoonia energia kolmas aste ehk ongi kujundlikult see sama korralik põlvekaitse. Kunagi hakkan ma elus kõrgele hüppama.

Suvel tegin taotluse, et harmooni energia ilmutaks ennast eriti ehedal kujul, soovisin seda tunnetada ja näha. Taotlused täituvad kahe nädala pärast ja täpselt kaks nädalat hiljem jagasin energiat distantsilt. Mulle meeldib mediteerida ning harmoonia energiat lasta silmad lahti. Vaatasin lakke ja täiesti selgelt nägin ja kogesin, kuidas kogu õhk muutus roheliseks, kollased pallid või täpid segunesid sellega ja valge ingliitiib jagas seda laiali.

2. Harmoonia energia kui elustiil.
Minu jaoks on harmoonia energia elustiil. Eesmärk on elada selles energias, tunnetada seda iga hingetõmbe ajal.

Minu kogemus:
Kauaaegne sõber räägib aegajalt kuidas Terve tallinn on täis bemmimehi ja audivendasid. Et kuidas nad trügivad, ei tunne liiklusmärke ja on üldse väga ebaviisakad. Alati sellise vestluse ajal ma mõtisklen, et mis linnast ta küll räägib. Ma oma arust sõidan kah samas linnas aga ma pole kordagi näinud ühtegi bemmimeest.

Me näeme seda kes me ise oleme. Kui me elame harmoonias, teeme energiaharjutusi, sööme tervislikult ja hoolitseme enda füüsise eest, siis me märkame pigem positiivset. Laseme bemmimehe endale ette ja saadame talle hoopis armastust. Nii me muudamegi maailma paremaks.

3. Harmoonia energia õpetaja
Harmoonia energia õpetajaks on iga puu, kivi, loom, valgusolend või inimene. Juhendajateks on ka erinevad sündmused, isiklik vaist, postitiivsed kogemused ning ebaõnnestumised. Kui me oskame järeldusi teha, elutervelt mõtiskleda siis me oleme iga järgmine hommik grammi võrra paremad õpilased.

Minu õpetajad:
Soovin tänada oma suuremaid õpetajaid: Ralf, Tom, Anne, Reet.

4. Enda energeetilise taseme tõstmine ja hoidmine.
Kuidas saavutada sisemine sära? Naerata, mediteeri, liigu värskes õhus, tunnete loodust, naudi, mõtiskle, jälgi lindu, kuula veevulinat, vaata enda sisse, tee sporti, tee energiaharjutusi, tee tööd, armasta ligimest ja iseennast.

Minu sära:
Mul piisab korraks katsuda oma päikesechakrat ja kogu rind läheb kuumaks. See on selline hästi soe ja toetav tunne.

Olen paari viimase kuu jooksul ennast tabanud olukorrast kus olen kuskil avalikus kohas ja ma tunne ennast ülihästi. Ma olen nendel hetkedel ülitugev, mul on ideid ja tegutsemistahet ja mitte miski ei hoia mind tagasi nendel hetkedel. Ma arvan, et see on kuidagi seotud ka kolmanda astmega.

5. Rasked hetked elus.
Me kipume harmoonia energia võlujõudu teine kord unustama, ära andma või lihtsalt kulutama. Ainult üks soovitus, hakka tegutsema.

Minu võitlus:
Siinkohal ma lihtsalt tänan kogetut. See on olnud võimas!

6. Harmoonia energia ja haigustest vabanemine.
Mina ise soovitaksin nn paaristõuke tehnikat. Ühelt poolt tegeleda igapäevaselt energiaharjutustega, naeratada ja muud eneseaitamise tehnikad. Teiselt poolt otseselt tegeleda probleemiga. Tulemus on garanteeritud.

Minu moment minevikust:
Mul oli suvel kogemus. Olin telgis öösel ja tuleb paanikahoog peale. Vastik selline 🙂 Üle keha värisema, higistamine ja külmavärinad korraga. Püüdsin rahuneda ja mediteerida. Järsku saatis mulle keegi tuntavalt sõnumi, et ütle endale “MA SAAN SELLEGA HAKKAMA”. Ma ütlesin endale “MA SAAN SELLEGA HAKKAMA”. Peale seda kadus minust paanika. 10 sekundiga olin nagu uuesti sündinud. Tavaliselt oli nii olnud, et suur ärevus tuleb sisse 10 sekundiga ja kaob ära suhteliselt vaevaliselt. Nüüd oli kogemus, et sellest on võimalik ka lahti saada kiiresti.
Kummaline, et kuu aega tagasi juthusin juhuslikult ühe Reiki meistri blogi lugema. Teemaks oli hirmud ja just selle sama lausega.

Ma arvan, et see lause sobib hästi kokku harmooni energia olemusega. Need on võlusõnad!

MA SAAN SELLEGA HAKKAMA!

7. Harmoonia energia jagamine.
Harmoonia energiat saad jagada igal ajahetkel ja igas kohas.

Minu andmine:
Autoga sõites jagan armastust vastututulijale, poes tänan müüjat ja soovin kena päeva. Naeratan endale, olen töös ja tegemistes korrektne. Olen viisakas ja abivalmis.

8. Harmoonia energia astmed.
Need kolm erinevat taset iseenesest ei tähenda mitte midagi. Oluline on see kuidas Sa jagad seda.

Osav indiaanlane paljakäsi suudab teine kord rohkem korda saata kui hambuni relvastatud vastane. Kui aga viimasele mohhikaanlasele anda need samad relvad, siis võib tulemus olla erakordne.

Minu jaoks pole kolmas aste lõpp-punkt, see on millegi uue ja suure algus.

Minu lugu:
Esimesele astmele minek oli läbi raskuste. Ma arvan et mu alateadvus otsis võimalusi mitte minna sellele. Mu kaitseingel ikkagi tegi kõik selleks, et ma selle rajaotsa leiaksin 🙂 See on olnud mu elus korralik verstapost. Alguses oli harmooni energia minu jaoks läbi käte univeraalse energia suunamise meetod. See töötab minus algusest peale väga hästi.

Teise astme pühitus oli võimas. Mu keha oli ennem võtnud juba sellise hoiaku, selline väike värin oli sees. Mäletan, et kogu eelnev õhtu ma olin kellegiga kontaktis, ta pani mulle sõnad suhu iseenesest. Pühitsus ise oli juba iile punkti panemine.

Usun, et teise astme õpetused olen võtnud sama moodi hästi omaks ja see töötab minus. Viimasel ajal olengi kätte peale laskmise asemel pigem kõrval istunud.

9. Harmoonia energia ja teised reiki laadsed tehnikad.
Kõik on üks. Erinevate valgusolenditega suhtlemine ja neid appi paludes. Armastuse saatmine, puhastusprotsessi vahendamine. Kõik on üks.

Minu nähtu ja kogetu:
Üks tehnika pole teisest parem, ma olen selles veendunud. Harmoonia energia pole parem kui reiki või mõni muu tasakaalustamistehnika ning vastupidi.

Mina arvan, et kõik algab sisemisest rahust. Sisemises rahus hakkavad asjad juhtuma. Sa aiatad ennast ja teisi.

10. Missioon tulevikus.
Milline saab olema minu loss?

Minu kindlus:
Toimetan aktiivsemalt.
Rahaliselt olen veel kindlamas olukorras.
Elan sisemises rahus.
Avan selle aasta sees ärevusest ja paanikast vabaks keskkonna.

11. Garantiikiri ja sellele allakirjutamine.
Minus oli tugev kahtlus enne esimese astme pühitsust. Enne teist astet tundsin ennast kindlamalt, ma arvan et kõik oli minus selleks valmis. Momendil ma pisut pelgan enda pärast, ma tunnetan suurt vastutust kolmanda astme energia ees. Minu jaoks on kolmas aste väga suur vastutus oma eluviisi ja tegude üle. Ma olen eeskuju, ma olen võimas jagaja, mu sära on suur. Kas kartus suurema vastutuse ees on loomulik? Jah on aga ma tunnen iga oma keharakuga, et see on minu tee.

Kas ma olen valmis olema oma ja enda ümbruse looja?

Minu allkiri:
Jah, ma olen valmis.

4 Responses to Riho nägemus Harmoonia energiast

  1. Monika kirjutab:

    See on väga kenasti kirja pandud lugu ja lisab kindlust oma valitud teed jätkata:) Aitäh!

  2. Aivar kirjutab:

    Väga vôimas kirjeldus, nagu muinasjutt! Peabb lihtsalt rohkem endaga tööd tegema, et samalaadset tulemust saada. Algus pole kerge, kuid tundub, et auhind on suur.

  3. Urve kirjutab:

    Tubli Riho! Sa jõuad kindlasti sihile! Julgust ja tahtekindlust sulle sellel teekonnal!

  4. Pingback: Harmoonia energia I ja II astme kursus/praktikum 22.-23.02 | Hagal Õpetus

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga