Juuni kuu tegu

dsc03121Võta jalad paljaks. Tee seda kodus käies. Leia iga päev võimalus käia palja jalaga maapinnal. Tunne kuis see teeb südame puhtaks. Teeb olemise kergeks. Kui olen päeval oma taldu tundnud kontaktis  mulla, liiva, rohu või samblaga õhetavad jalad mõusalt, kuumalt. Sama juhtub ka kruusal ja asfaldil käies. Tähtis et jala nahk saab otse silitatud ja masseeritud. Ta on tänulik selle üle , ta õhkab kuumalt- ma armastan sind. Leia nädalas päev ,kus kulgeda palja jalu pikemalt. Kui sa seda ei viitsi, siis leiad kindlasti vabanduse. ka mina leian kui ei viitsi, ei soovi.

Ka vihmase ilmaga, kui  jalad saavad märjaks on meil hea kontakt maa väega. Jalad külmetavad algul. Hiljem surisevad ja lähevad kuumaks.Jalad räägivad meiega energia keeles, tunnete keeles. Vahel külmetame seetõttu. Mina ütlen- vee ja maa vägi käivitasid minus tasakaalustamise protsessi. See tundub ebameeldiv. Samuti võib kellegile olla ebameeldiv akende pesu, maa kaevamine, hommikul tõusmine. Need kõik on protsessid, mis viivad meid ja ümbritsevat uuele tasemele. See, mis tavainimesele haigestumine on mulle muutumise ,tervenemise, tasakaalustumise käivitumine. Jalgade kuumamine, valu kõris, palavik näitavad, et keha hoolitseb sinu eest. Lase see protsess lõpuni minna. Võta aega. Kui oled nii palaviku läbi põdenud oled hiljem terve ja täis väge. Kui surusid palaviku ja valu tablettidega maha, oled loid ja väsinud.
Käime palja jalu, usaldame end keha tarkuse hoolde. Me ütleme kehale sellega- ma armastan sind. Jalad on kuumad, õhkavad ja vastavad sulle- ma armastan sind.
Täna ja iga päev palja jalu.

Ma käin ka iga päev ujumas. Mul on see lihtsalt õue minek. Kui linnas, lasnamäel elades oli see mu igapäeva ellu sisse planeeritud. Jooksu või rattaga sõitsin Piritale või Lasnamäe karjaari. Planeeri sinagi ujumine oma ellu.

Tähelepanu- see kõik võib täielikult muuta sinu elu. Vajadusel konsulteeri.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga