Ralf tajub Ingleid, kuulatades sisehäält

Peatükk Aive Antsovi 2010 a ilmunud raamatust „Inglite tervendav vägi“

Ralf Neemlaid on mees, kes pidanud 30 aastat karatetreeneri ametit, kuid täna ta selles rollis enam igapäevast leiba ei teeni. Täna tulevad inimesed temalt hinge- ja terviseabi otsima.

Ometi – selles karmis maailmas, võitluskunstide tallermaal oli ja on ta fenomen, justkui väljavalitu. Sest oli aastaid, mil ta suunas oma energiat tänava ja lastekodulaste aitamisse. Püüdis maailmas koduta rändajaile edasi anda isaliku distsipliini tugevust. Ja õppis läbi laste, kellest said ühel hetkel tema õpetajad.

Ralfiga on hea rääkida. Seda teavad paljud, kes ta juures käivad. Ralf on südamlik, kuid samas tugev. Temas on impulssi, liikuvust. Tal on uusi ideid. Ralf lihtsalt on isemoodi mees, väekas.

Ta on teel.

Ja sel teel saab ta abi Inglitelt.

*

Et on olemas meie sees ja ümber pidevalt kohalolev kõrgem jõud, mis lükkab inimesi teatud suunas ja see suund on õige, kuigi inimesed ise ei pruugi seda alati tunda – need märguanded on saanud Ralfile reaalajaks. Need kingivad talle seisundi, milles suudab selja taha jätta materiaalse maailma pindmise esmaolulisuse ning lähtuda oma sisemisest soovist ja tungist.

„Siis hakkad kergeid vihjeid ja puudutusi-suunamisi tundma,“ selgitab ta läbi kõrgemate märkide saavutatud taju. „Sa ei liigu siis just seda teed, mis tooks esimesena materiaalset rikkust ja raha sisse, aga tunned, et elu saab erilise hoo, ja küllus, mis vajalik inimeste teenimiseks, tuleb iseenesest.“

Märguandeid Inglitelt saab Ralf pidevalt, kuna töötab inimestega igapäevaselt. „Kui teen kellegagi raviprotseduuri või aitan inimestel pingetest vabaneda, siis iga kord kutsun Ingleid appi. Mõnikord näen neid klassikalise Ingli kujul, mõnikord linnu või hingelooma kujul. Siis on võimalik selle olendi või olemusega suhelda ja ta annab nõu, kuidas abivajajaga käituda. See toimub mu elus praegu koguaeg.“

Üks suurim elamus Inglite abist on tal meeles aastate tagant. „Olin 30 aastat karatetreener, kord toimus vöö eksam. Olime harjunud spordisaalis pidevalt toimetama. Ma siis õpilastele – nagu tavapäraselt – ütlesin, et pange matid maha, saate seal heiteid harjutada, eksamil neid ette näidata.“

Ralfi ütlemise peale panid kuulekad õpilased matid maha kohtadele, kuhu need varemgi karatetunnis olid asetatud. Eksamimeeleolu oli küll pisut ärevam argihallist igapäeva treeningust, kuid kõik sai ilusasti ette valmistatud ning õpilased panid paika ka eksamineerijate jaoks lauad.

Ralfil on meeles, et ta lihtsalt jälgis mängu ja oli. „Mõltesin, kuidas eksamit teha parimal moel. Vaatasin seda sebimist, mis ühel hetkel lõppes. Tekkis rahu. Välismaalased tulid ja võtsid oma kohad sisse.“

Kõik oli toimiv. Pealtnäha tasakaalus.

Kuni ühtäkki…

„Siis järsku miski minus ütles, et matid on vaja ümber tõsta. Tundsin, et nii peab. Andsin teadmise edasi. Ütlesingi: „Kutid, nüüd on selline asi, et viime matid saali teise osasse. Siit ära.““

Miks?

„Kõik esitasid mulle tol hetkel sama küsimuse. Ütlesin, et ma ei tea miks, aga viime.“

Olukord kujunes tol hetkel suhteliselt totraks, Ralfi poole heideti pisut uurivaid pilke, saalis valitses tardumus. Matid, mis alati olnud kindlalt oma koha peal, saali teatud osas, tuli järsku viia hoopis saali teise poolde. Õpilaste ja ka jaapanlastest eksamineerijate jaoks tundus see mõte täielik absurd.

„Küsimusi tuli mitmelt poolt. Isegi stoilise rahuga jaapanlased küsisid, milleks see on vajalik. Et ehk jätaks matid ikka samasse kohta maha. Aga ütlesin, et olge hea, tehke see ära. Siis hakati matte tasapisi vedama, see läks oma kümme minutit. Jaapanlased said kätte oma uued aukohad. Alustasime eksamiga.“

Olukord rahunes. Ralf näitas algajatele harjutusi, mida tehti kuulekalt järgi, vaatamata sellele, et nii mõnigi enda sees ei saanud ikka veel aru, mis õpetajale pähe oli löönud.

Eksam liikus ilusasti oma rada ning oldi parajasti poole peal…

Kui äkki seal kohal, kus matid esialgu enne ringi tõstmist olid olnud…

Tuli korraga tohutult palju krohvi laest alla. Siis kukkusid ka betoonikamakad.

Õpilased ehmusid. Taas tekkis tardumus.

Aga Ralf jätkas eksamiga. Mis sest, et vuugi vahelt kukkus alla kõik, mis seal oli.

„Rahval oli ehmatus ja ohkimine. Mina ütlesin rahulikult, et jätkame eksamiga. Tekkis vaikuse ja rahu moment, kõik toimetasid edasi. Kui pärast oli eksam läbi, siis pealik jaapanlane tuli, tegi mulle kummarduse, vaatasime üksteisele silma, tema ei esitanud rohkem küsimusi ja mina ka mitte. Tulid õpilased minu juurde ja ütlesid, et rohkem me sulle küsimusi ei esita, kui midagi on vaja teha.“

„Moment, kui selle otsuse tegin, ma nagu eriti ei saanud aru, aga ma tean, et kui saginat jälgisin, läksin ergastatud olekusse, kuna mul oli suur vastutus eksamit läbi viia. Keskendusi enda sügavale sisemusse ja kõrgemad eneregiad pääsesid mulle juurde.“

Kas Sa tol hetkel veel Inglitega ei tegelenud?

Konkreetselt mitte. Aga see juhtum oli üks tõuge, miks hakkasin konkreetselt otsima seda jõudu, kes mulle selle märgi andis. Enne kuulasin oma sisehäält päris hoolega, tegin palju meditatsioone, olin vaimses maailmas sees. Pärast seda juhtumit aga tekkis tunne, et tahaksin teada, kes või mis on see, kellelt märk tuli. Et kust mul tuli see tugevus, et uskuda täielikult sisehäält ja lasin väliselt lolluse teha.

Mis aastal see oli? Kui kaua aega tagasi see oli umbes?

Pakun mingi 15 aastat või rohkem.

Kuidas sealt edasi teekond Inglite või kõrgema jõu kaasabil edasi läks?

Viimasel ajal elan suhteliselt siin ja praegu. Asju, mis juhtub koostöös Inglitega, on palju. Ütleme, et inimesed otsivad alati selliseid asju, et Ingel hoidis õnnetuse ära, Ingel aitas mul rahavarandust saada, Ingel aitas mind kriisist välja. Aga Inglid on ka need, kes aitavad meil vaimselt kõrgemale tasandile tõusta. Nad võivad aidata sul elus suuri õnnestumisi teha, mis esiteks tundub, et ei ole suurt midagi.

Kui karate teema juurde tulla tagasi – siis ma olin trennis, oli jõulude eelne aeg, õues sadas laia lund, vaatasin aknast välja ja olin oma olemusega juba rohkem õues, kui saalis. Saalis oli välisuks lukus, et mingid pätid koolimaja peale ei tuleks. Ja mul oli suur tahtmine teha treeningu jõuosa õues. Suur ja paks lumi kattis kooliõue muru. Kuskil paistis kuu.

Mis tegid? Kas viisid ellu oma tahtmise?

Tegin akna lahti ja ütlesin, et teeme jõuosa õues. Karate trennis kõik on teatavasti paljajalu. Näha oli, et mõni on nõus välja tulema, kuid üldiselt oli näha, et see tundus rahvale ebaharilik. Siis võtsin kimanojaki maha, jäid ainult püksid, ja hüppasin paljajalu välja, talvisesse öösse, hakkasin katasid tegema. Tundsin, kuidas rahvas kogunes akna peale. Siis hüppas üks, teine aknast välja…. Tegime katasid, kükke, surumisi, jõuosa. Ja tundsin, kuidas kogu seltskonnale tuleb eriline jõud peale. Jaamas pidas kinni õhtune rong, sealt tulid inimesed maha, läksid mööda, jäid aia taha vaatama, mis toimub. See oli midagi nii lummavat ja müstilist.

Kuidas see on Inglitega seotud olukord?

Me otsime kuskilt mingit erilist momenti. Aga see moment, kui ma hüppasin aknast välja, siis tundsin, et mingi jõud ütles: võta tee see ära ja sellest tuleb midagi suurepärast.

Kas keegi ei külmetanud?

Ei, keegi ei külmetanud. Kõik said täieliku fiilingu.

*

Iga trenni alguses on teinud Ralf alati palve, et paluda kõiksuse tuge. See on tema rituaal. Tema treeningutes – karates – mis iseenesest suhteliselt ohtlik võitluskunst, pole eales ükski laps ega täiskasvanu ennast vigastanud või kahevõitluses viga saanud.

Ralf tunnistab, et enne betoonkamakate allakukkumist oli ta Inglitelt alateadlikult pidevalt juhatust palunud. Hiljem aga oli palve tehtud juba teadlikult. Inglite poole pöördumiseks annab mees järgnevat nõu: „Räägi nendega nii, nagu räägiksid oma parimate sõpradega.“

Inglitega pole mõtet suhelda moe pärast. Ega ka mitte siis, kui keegi teine on öelnud, et see on jube hea viis olla tasemel. Või et see tundub hea ja ülipositiivne toiming. Siis see lihtsalt ei tööta, usub teadjamees. Sest siis ei tee sa seda oma hingest, sisemusest, oma südamest.

„Sa võid seda mõni aeg teha moe pärast, palud tuge, aga Inglitega koostööks peab olema ergastatud seisund. Sa saad kas enne seda või palumise ajal ergastatud, teadlikuks – siis hakkavad need asjad mõjuma. Kontakti saamise teeb lihtsamaks, kui teed palveid ja pöördumisi igal hommikul ja õhtul. Kui oled selles energias teadlikult.

Kui piltlikult öelda – on üheksakordne maja. Meie elame esimesel kolmel korrusel, Inglid elavad üheksandal korrusel. Kui nüüd lõdvestume, teeme meditatsiooni, ergastame ennast, oleme heas tujus, tunnetame end üheks loodusega, on meil võimalik tõusta neljandale-viiendale korrusele. Inglitel on võimalik, kui see on meie soov – tulla neljandale-viiendale korrusele – see on ruumi osa, kus on aktiivselt võimalik saada nendega head kontakti.“

Kui inimene, kes üritas Inglitelt vastust saada, aga ei saanud, kas see vastus saab tulla ka hiljem?

Me kõik ootame vastust. Kui küsid raha, küsid, kas olla seal töökohas või mitte, kas elada selle naisega või mitte. Sel kujul vastus kohe ei tule. See vastus tuleb mingi aja pärast, võibolla märkide ,suunamiste kaudu. Selleks, et saada üks ühest vastust, pead olema juba oma vibratsiooni viinud väga kõrgele tasandile, viiendale-kuuendale korrusele – see eeldab endaga tohutut tööd. Sa pead leidma hommikul, õhtul, soovitavalt ka lõunal aja, kus sa viibid selles vibratsioonis, võtad puhkepausi, kus mõtled positiivseid mõtteid endast ja maailmast. Positiivseid mõtteid mõeldes pääseb sulle kõrgem vibratsioon ligi. Ja läbi selle on sul võimalik vastu võtta ka Inglite sõnumeid.

Kuidas Sina neilt teadmisi saad?

Minu päev algab pooleteist-kahetunnise enda kallal toimetamisega, kus teen mingisuguseid füüsilisi harjutusi, kus teen meditatsiooni, kus läbi oma pilgu ja hääle olen kõige elavaga üks. Kus ma kas mõttes või häälega räägin loodusega.

Kas Sa tol hetkel suhtled ka kõrgema jõuga või liigitad looduse alla kõik?

Kes ütleb Jumal, kes kõiksus, kes kõrgem mina – esialgu võib selle kõik ühe nimetaja alla panna – loodus, Jumal, ja siis väiksema jõuga energiad, valgusolendid – Inglid.

Mismoodi kirjeldad Ingleid ja Jumalat?

Jumal on siin ja praegu kõige elava ja oleva ilming. Ingel on siis mingi konkreetse ülesandega olevus, kes täidab oma missiooni. Jumal juhib kõike, juhib ja tegutseb kõige nimel, aga Ingel on mingi kindla suunitluse või ülesandega. See tuleb vastusena minu seest.

Oled 15 aastat iga päev Inglitega vestelnud, nendega suhelnud. Mis Su elus on muutunud? Mis Sinu sees on muutunud?

Mu maailm on täielikult muutunud, kui sellest muutusest täpsemalt rääkida. Enne tundsin muret ja tegelesin väga palju materiaalsete asjadega – mis selga panna, mis jalga panna, et oleks kihvtid püksid, kihvtid jakid, et elaks ilusas majas, siis nüüd mind need asjad ei huvita. Elan kuskil omas vaimses maailmas, mind huvitavad vaimsed probleemid, mind huvitab, et sel imelisel maailmal läheks hästi, et mu lähedastel läheks hästi, et mu ümber oleks inimesed õnnelikud. See imeline tunne, rahu tuleb, kui teen oma harjutused ära, kui saan sisemise kontakti maailmaga, kus elan.

*

Kui Ralfil läks karates kõik hästi ja tuli ettepanek tegeleda tänavalastega, siis oli seal lapsi, kes olid lastekodust, ja oli lapsi, kel ei olnud kõik nii hästi. Mees võttis ettepaneku neid lapsi aidata, vastu, ajas fondidest rahad välja, et neile trenni anda.

„Olin enda meelest suur juht ja õpetaja. Mingil hetkel tajusin, et asjad ei lähe, olen kusagile kinni jooksnud. Et püüan neid õpetada, nemad ei tule kaasa, teevad midagi, samas ka ei tee. Ootasin neilt mingit tänu, et mina ju üritan neid aidata – sellised tunded olid. Tekkis moment, kus tundsin, et aeg tuleb maha võtta. Andsin lastele palli kätte, viskasin mati peale pikali ja vaatasin, kuidas nad toimetasid. Tundsin, et mu üle tuli rahu – see oli Ingli puudutuse moment. Võtsin palli ja hakkasin ka ise nagu laps mängima.“

Miks Ralf räägib seda lugu Inglitega seoses?

Sest läbi eluliste momentide, usub ta, tekib teadvustamine – mis muudab sinu fookust maailmale ja iseendale,juhib su eneseleidmise teele.

„Me mängisime lastega mitu tundi järjest palli, ei rääkinud karatest, ma ei üritanud neile midagi õpetada. Ja see moment tundsin, et sain nende lastega esimest korda tõelisema sügavama kontakti.“

Peale seda oli trennide tase täiesti teine. Ralf ei olnud enam suur juht ja õpetaja. õpilased ja õpetaja olid lahustunud ühes teadvusenergias. Sest õpetaja loobus oma vanast mustrist, vanast rollist, laskudes õpilaste tasandile.

„Ma võtsin siis neid nagu omasuguseid, tegime lihtsalt kõiki asju koos. Kui enne käisime üritustel, lasketiirudes – kui ütlesin, et lähme, nüüd peab olema jõle kord majas, käituge viisakalt – siis tajusin nende piiri ära, nad ei tahtnud tulla kaasa. Mis on nende jaoks kord, mis minu jaoks kord, need ei läinud ühte. Nad tegid igasugust kino – see ajas mu ego vihale. Inimesi, kel oli oma egoga probleeme, neid ajas laste käitumine vihale. Kui lubasin neil teha kino, aga õpetasin samas arvestama ka teiste inimeste tunnetega, siis saime suurepäraselt hakkama.“

Kas probleemsete lastega tegeledes Sa nendega Inglitest ei rääkinud?

Ei.

Kas Sul endal on lapsi?

Jah, mul on kolm last, koos uue elukaaslasega on meil kamba peale viis last.

Kas oled nende lastega, kellega koos elad, rääkinud Inglitest?

Jah olen. Olen rääkinud vaimsetel teemadel. Olen rääkinud oma ravimisest, olen rääkinud energiast, mis on mu kätes. Nad teavad, et inimesed käivad mu juures. Olen pakkunud oma abi. Tunned ära vestluspartnerist, kas see jutt läheb peale või see tundub liiga müstiline. Kui näed, et see vestluspartnerile peale ei lähe, pole mõtet pressida.

Kas on inimesi, kellega saad rääkida Inglitest?

Jah, on oma sõpruskond, kellega räägime neil teemadel.

Missuguseid teadmisi te olete vahetanud?

Kes kuidas näeb Ingleid, kes ja kuidas on kasutanud neid oma ravimiste ja inimeste aitamise juures. Emaga olen rääkinud Inglitest. Kuna see teema tundus mulle alguses ka suhteliselt õrn , siis alles viimase poole aasta jooksul olen rohkem rääkinud ka nende inimestega, kes tulevad minu juurde abi saama. Olen rääkinud neile Inglitest ja energiakehadest, mida nende juures näen.

Kuidas need inimesed, kes Su juurde tulevad, suhtuvad sellesse, kui ütled sõna Ingel?

Hästi. Töötades inimesega loon nagu mingi katedraali õhkkonna, mis on ergastatud ruum, kus on kõrgem vibratsioon. Seal mõni inimene näeb Ingleid, mõni ei näe. Mõni tunneb, et soe vibratsioon tuleb talle sisse. Ja kui kirjeldan seda energiapilti, mida näen, osad hakkavad nägema, osad ei näe.

Kas inimesed usuvad oma Kaitseinglitesse?

Enamus usuvad.

Oled Sa seda nende käest küsinud?

Jaa. Olen soovitanud neil suhelda Kaitseinglitega, rääkida. Kasutada juhuseid – kui on hästi mõnus olemine, kas pärast mõnusat kontserti või päikeseloojangul, kui tunned, et hing laulab sees, siis tunned, et võid Ingliga ühendust võtta. Lihtsalt hakkad temaga suhtlema ja palud probleemile lahendust.

Kuidas paluda?

Inimesed, kes soovivad olla ühenduses Universumi ja Inglitega, usuvad enamasti otse palvesse, taotluste tegemistesse. Universumiga ühte sulamisse. Kuigi igal inimesel on omad meetodid, kuidas paluda, on ka veel neid, kes kahtlevad, et see viis, kuidas nemad Ingleid paluvad, neilt abi taotlevad, pole õige.

Ralf soovitab lihtsalt: „Kui see palve on nii, nagu väike laps küsib – millest autod tehtud on ja jookseb siis edasi, kui see on uudishimu küsimus, siis vastust ei saa. Kui see on siiras tahtmine, siis saab vastuse. Kui aga mõtled, et jõle kihvt oleks teada, kui küsid eufoorias, ülivaimustumises, üliegos – ka siis ei saa vastust. Kui aga oled mingi probleemiga tõsiselt tööd teinud ja sa vajad enda sees abi või vastust, siis mingil hetkel selle kindlasti saad. See ei tule kujul: et punkt üks – pese prilliklaasid puhtaks, punkt kaks – viksi kingad ära, punkt kolm – lülita mobiil välja. Aga vastus tuleb niimoodi, kui näiteks sõidad autoga ja on hääletaja tee peal. Sina, kes sa pole kunagi hääletajat peale võtnud, teed selle sammu, ja ta hakkab rääkima teemast, mida sul vaja on. Kasvõi tuleb inimene liftis vastu, naeratab oma kõige säravamat naeratust ja läbi selle sa lähed lahti ja saad oma vastuse. Või kui oled mingis teeristis, ei tea, kuhu minna, sõidad tupikusse, aga seal tupikus ootab sind keegi, kes ütleb, mida edasi teha.“

Kui Inglilt kohe vastust ei tule, siis võta aeg maha. Rahune. Leia endale võimalus puhata ja puhanud peast saad aru, mida sulle sõnumina antakse.

„Piltlikult on meil enamus elusituatsioone selliseid, et kaks inimest üritavad suhelda ja mingis asjas kokku leppida. Üks inimene on tänaval, teine on üheksandal korrusel. Üks laulab, et tule ülesse, teine karjub, et tule alla. Igapäeva murede tõttu elame nii madalas vibratsioonis, et need õrnad võnked, mis tulevad Inglitelt, ei ole meile kuuldavad ja arusaadavad. Esimene asi – selleks, et saada suhelda Inglitega – peaksid elama natukene teises maailmas. Elan kümmekond aastat metsas, kuulan kõigepealt oma sisehäält ja alles siis häält, mis tuleb väljastpoolt. Kui elad tavainimese elu, kes läheb 8.00 tööle, närveldab pisimuredega, jõuab pimedas kell 20.00 koju, paneb teleka mängima, kööki raadio ja samal ajal võibolla vaidleb lapsega, ühe käega teeb süüa, muretseb telefoniarvete pärast, siis sellises vibratsioonis on väga raske kuulda oma sõbra nõuannet, rääkimata Ingli nõuandest. Esimene asi Ingliga kontakti saamisel on see, et sa muudad oma elulaadi. Kui sul on aega enda jaoks, siis jätkub sul aega ka nende jaoks.“

On veel mõni nõuanne?

Kuula lapsi. Lapsed räägivad väga palju Inglitest. Ja ära suru neile oma nägemust peale, vaid kuula, mida nemad räägivad, sul on neilt väga palju õppida. Ainuke asi on, et lapsed mingil määral elavad meie maailmas ja kuskil kõrgemas maailmas paralleelselt. See jutt, kuidas ta on juba mingeid asju teinud, koolis käinud – tundub lapse fantaasia, tegelikult ta räägib läbisegi eelmistest ja tulevastest eludest ja oma kogemustest. Aga meile tundub see fantaasia.

Kas tänapäeva lapsed, kes sünnivad, on paljud valgusvibratsioonis, või on ka valgeid vanu hingi eakamate seas?

Ajastu muutub. Praegu on maailmas kõrgemat energiat rohkem kui kümme-kakskümmend aastat tagasi, ja mulle tundub, et selle nimel, kui tahad Inglite või kõrgema vibratsiooniga kontakti saada, piisab vähesest tööst endaga, et seda saada. Kui inimesed räägivad, et ä0 aastat tagasi mediteerisid aastakümneid ja alles siis said kontakti, on praegu olukord totaalselt lihtsam.

Kui ema usub, et talle on sündinud eriline laps, siis kuidas tal on vaja selle lapsega suhelda?

Lapsega käitu nii, nagu oma parima sõbraga, käitu temaga nii, nagu käitud töö juures ülemusega, kui see on hea ülemus – käitu temaga nagu normaalse täiskasvanud inimesega ja lase tal teha oma valikuid. Tihti tunneb, et lapsed teevad meeletusi, ja vanemad kardavad. Tegelikult lapsed tunnetavad piire, mida nad võivad teha ja mida mitte. Vanematele nii palju – kui see laps on erivõimetega, siis on selge, et sa ei saa teda suruda tänapäeva raamistikku. Sellisele lapsele on vastuvõetamatu, et ta peab kellast kellani lasteaias või koolis istuma. Talle tuleks leida võimalusi kodus toimetada, piisavalt omaette olla.

Kas Inglite maailmas on ka lapsi või on seal ainult täiskasvanud olendid?

Minu meelest Ingel valib endale samamoodi keha ja arengu suurust. Kohati on Inglid suured ja võimsad, nagu peainglid. Kohati imepisikesed, nagu kanaarilinnud. Ja need pisikesed kanaarilinnud – kui näed neid, ja inimesel on mingi probleem, sa tegeled sellega, ja kui inimene on nõus, palud väiksel kanaarilinnul inimese südamesse lennata – inimesel hakkab soe, terve keha hakkab helendama.

Milliste probleemidega inimesi oled Inglite abil saanud aidata?

Näiteks tuli hiljuti inimene, kes oli end oma muredega nii kinni mõelnud, et tal olid tõsised terviseprobleemid. Ei saanud magada, ei saanud üleval olla, tal oli pidev ja tugev stress, ta oli rahusteid ja antidepressante täis ja tal oli suuri raskusi auto juurest majani 50 meetrit käia, ta pidi siis paar korda puhkama. Kui hakkasime temaga toimetama, küsisin nõu Inglitelt. Mul on omad rituaalsed toimingud – esimesena küsitlen, siis loon katedraali õhkkonna. Vaatasin, et antud abiotsijaga on aga raske juhus, küsisin nõuannet, mida teha. Konkreetne nõuanne Inglitelt tuli: Oota. Tahtsin vabastavaid toiminguid teha, aga oli vaja oodata. Ta käis mu juures võibolla kuu või kaks. Siis tuli sõnum, et nüüd oleks aeg protseduure teha. Tegin talle protseduuri, kus oli kõva vibratsioon, ta lasi endale mittevajalikke energiad lahti. Kui see protsess käis, oli mul väike hirm nahas, kas pidurdada või mitte, aga Inglid ütlesid, et mine edasi, midagi ei juhtu. Pärast toimus väga tugev paranemine – ta sai käia, normaalselt magada.

Kui palju oli Inglite abi, kui palju luges ta enda püüdlikkus?

Meile on harjutud ütlema, et siin on jõgi – kas see jõgi on ka see õhk, mis on vee kohal, kas see on ka kallas – see on küsimus. Kui palud Inglitelt abi, siis tervenemine toimub nende abiga. Millises momendis see tervenemine toimub, me ei tea. Palju loeb ka inimese enda püüdlikkus soov paraneda.

Nii et, Inglitega tervendamine, millest paljud on lugenud vaid raamatutest, reaalselt toimib Sinu elus?

Jah.

Kus oled seda õppinud?

Ei kuskilt. Minul ei käi info raamatutest. Käib teistmoodi. Istun puu alla, lähen ergastatud seisundisse. Kui mul on sügav huvi, siis saan vastuseid. Olen aastaid istunud mere ääres, jõe ääres, puu all – ergastatud olekus tulevad vastused mu juurde. Kui need vastused tunduvad mõistusele arusaamatud, siis mõne aja pärast lähen raamatupoodi, see võib ka olla välismaal, sirutan käe raamatu järgi ja võtan raamatu lahti suvalisest kohast. Selgub, et seal kirjutatakse samast asjast, mille Inglid mul puu all andsid vastusena.

*

Puu all istudes on Ralf saanud Inglitelt tuge usaldada oma sisehäält. „Olin kaua aega karatetreener, aga mingil hetkel tundsin, et see ei rahulda mind, otsisin midagi muud. Olin koguaeg teinud töö kõrvalt inimestele ka hingeabi, olin aidanud neil elule uut hoogu sisse saada. Siis olin paar aastat ühe firma juures ärikonsultant. Puutusin kokku mingi moment sensitiiviga, kes ütles, et lõpeta ja hakka aktiivselt inimeste ja tervisega tegelema. Alguses see tundus imelik. Ka mu ümber olevatele inimestele tundus see suht vastuvõetamatu.“

Tuli aeg, kui Ralf oli pool aastat praktiliselt niimoodi, et ta midagi töö suhtes ei teinud, istus üksnes puu all, suhtles jõega ja nägi,kuidas ta ümber mõned inimesed muutuvad närvilisemaks.

„Elukaaslane küsis, et kuidas oleks, teeks vahepeal tööd ka. Ma ütlesin, et istun ja ootan, kuni inimesed mu juures käima hakkavad. Ta jättis mu rahule. Läks pool aastat mööda ja inimesed hakkasid käima. Siis tuli üks ja siis tuli teine oma probleemiga, ühekorra tuli neid nii palju, et oli vaja graafikut pidama hakata.“

Kuidas Inglid andsid Sulle veendumuse, et saad inimesi aidata?

Olin veel ärikonsultant, kui sõitsime töökaaslasega Tallinnast Tartusse ja vaatasin, et ta ajab väga närvilist juttu, organiseerib mingisugust ravimist. Teadsin, et tal äi oli arst, küsisin, et mis teema on. Naine kukkus aeroobikatrennis jala pealt maha, nüüd on selili maas nädal aega, selgus. Oli näha, et mees on endast väljas, jõle jama. Istun seal, mõtlen, et mis sa passid, mine tee inimene terveks. Mul oli see teadmine sees. Hakkan rääkima, et läheks seda inimest vaatama. Ta ütles, et miks mitte. Läksime haiglasse sisse ja ütlesin, et tahan vestelda ja juttu ajada. Imelikul kombel läksid teised palatist minema. Panin naisele käed peale, tal läksid jalad kuumaks, ütlesin, et esmaspäeval hakkad käima. Ta hakkas käima. Palusin sealt abi, kust tuli sõnum: Mine ja aita!

On Sul oma Kaitseingliga lähedane, isiklik suhe?

Jaa, ma räägin temaga koguaeg, suhtlen.

Tunned ta olemasolu koguaeg või teatud momentidel?

Tunnen koguaeg. Aga see on nii, et kui elad perega ühes majas, siis suhtled ühe-teise-kolmandaga, vahel sulle kallis inimene istub sulle lähedal, samamoodi on Inglitega. Füüsilist kontakti, et ta on kas mu küljes või sees, seda tunnen päris tihti.

Kas on olemas nais- ja meesingleid ka?

Minu arvates nad on mingist kesksoost.

Kas võiksid kirjeldada neid Ingleid, keda oled näinud, kes on kõrgest vibratsioonist?

Nad on tavaliselt suured, pikad, heledas riietuses. Olen näinud ka klassikalist, ilmselt peainglit, kel on hele sära puusa juures, mis tundub olevat mõõk. Olen näinud ka päris palju väikseid Inglilinde, armsa lapsenäoga, nad on lõbusad, hästi sõbralikud. Kohati kutsud, nad tulevad, ja tunned nende armastust ja soojust.

Kui nüüd istume siin Sinuga, siis kus kohas eksisteerib Inglite maailm?

Siin samas. Inglid on siin ja praegu, kui me räägime. Selleks, et seda konkreetselt füüsiliste silmadega näha, on vaja luua kõrgem vibratsioon.

Kui inimene ei näe, siis piisab ka sellest, kui inimene usub oma Kaitseinglisse? Sest teatavasti osad inimesed näevad, osad kuulevad vaimumaailma ja osad lihtsalt teavad-tunnetavad.

Tegelikult on Inglid meil juures iga hetk. Kui jääpurikas kukub, sa astud sammu kõrvale, see on Kaitseingli töö. Kui ütled aitäh selle eest, siis järgmine kord aitab Sind veel rohkem. Mida rohkem sa nendega suhtled, seda rohkem hakkad abi saama. Siis nad julgevad ka sinuga rohkem suhelda.

Kui lihtne inimene palub Inglil puhastada chakraid, saab ta hakkama?

Kui see on siiras soov, siis see on kindlasti võimalik. See peab olema kindlasti siiras soov, mitte nii, et jõle kihvt, kui keegi teeb mul chakrad puhtaks. Siis see jääb ka lihtsalt tahtmiseks.

Missuguseid inimesele loomuomaseid omadusi Inglid hindavad või vajavad?

Avatus, rõõm selle imelise maailma üle. Siirus.

Aga austus?

Suhtu Inglisse niimoodi nagu oma parimasse sõpra. Tema tahab oma heategusid teha. Kui on inimene, kelle kaudu ta saab neid teha, siis ta on ise selle üle rõõmus. Aga kui inimene soovib käed palveks kokku panna, siis seegi on väga hea. Iseenesest see asend, käed kokku pandult, tasakaalustab meie sisemisi energiaid. Asend, kus sa oled selili maas, jalatallad ja peopesad kokku pandud, see on üks võimsamaid asendeid oma siseenergiate tasakaalustamisel.

Kas tead veel harjutusi, mis aitavad teadlikumat vibratsiooni hoida?

Üks on näiteks viis tiibetlast, mida tasub teha – nendega päeva alustada või lõpetada. Või mõni teine kehalähedane harjutus. Viis tiibetlast tõstab vibratsiooni ja aitab chakraid sünkrooni viia. Meditatsioon ja rahunemine ka aitab. Kui mediteerid ja kujutad ette Ingleid, siis lood neile kanali, mille kaudu nad saavad su juurde tulla.

Kas pole mitte nii, et kui Inglid on koguaeg meie juures, siis see, mis meid eraldab, on vaid inimese oma nägemus ?

Üks asi, mis teeb kontakti raskemaks, on mõte, et nendega on raske kontakti saada. Et kas ma olen nii hea inimene, kas olen väärt, et nad võtavad minuga ühendust, ilmas on tunduvalt paremaid inimesi. Aga me oleme kõik täiuslikud, me kõik oleme täiuslikuna sündinud. Ükskõik, kuidas elad, mis tööd teed, mida oled teinud head või halba, Inglid võtavad sind ikkagi täiuslikuna ja tahavad sinuga suhelda. Nende jaoks pole häid ega halbu tegusid, nende jaoks on kõik, mis oled teinud, et saada mingit kogemust siin maises maailmas.

Teine asi on see, mis segab kontakti saada – muretseme liiga palju oma materiaalse heaolu eest. Kui hoolitseks rohkem oma hingeliste probleemide eest, selle eest, et oleksime õnnelikud, et naudiks iga hetke siin Maa peal, siis Inglid hakkaks ise hoolitsema meie materiaalsete probleemide eest.

Kuidas nad hoolitsevad materiaalsete probleemide eest? Kas see on nende võimuses?

Jah, on küll Inglite võimuses. Minul oli see koht, kus praegu elan – otsisin seda pikalt ja põhjalikult, see on mõnus jõekäär kuskil 20 km Tallinnast. Kui jõudsin kuuvalgel säraval ööl sinna, siis teadsin, et tahan seal olla. Mul ei olnud võimalust seda siis veel osta, aga tundsin, et saan seal teha neid asju, mida praegu teen. Umbes paari kuu pärast sain selle maatüki. Nüüd on seal minu elamine ja kõik tingimused selleks, et tegeleda inimestega.

Kuidas Inglite abil oma elus materiaalset poolt aidata?

Esimese sammu pead ise astuma sellega, et muudad mingis asjas oma elulaadi. Selles, et leiad hommikul, lõunal, õhtul aega enda jaoks, et luua kõrgem vibratsioon. Teine asi on see, et niisama materiaalseid rikkusi ei anta. Mina oma maja puhul ütlesin konkreetselt, et mul on seda vaja selleks, et tahan sinna teha kohta, kus inimesi aidata. Kui Sul on sama plaan, siis saad abi. Kui tahad kuldsõrmust selleks, et sellega kellegi ees eputada, või Lexust, et kellegi eest läbi sõita, siis rahalisi vahendeid ei tule. Kui sul on kõrgem visioon, siis kindlasti saad need asjad. Kui sul on võimalik selle asja abil kedagi teist aidata vaimsel tasandil, siis saad selle.

Millised toiduained aitavad inimest kõrgematesse vibratsioonidesse?

Taimetoidud. Soovitaks vältida liha ja süüa seda vaid enesetunde järgi. Söö, aga kuula oma isehäält.

Kas on mingi vahe sisehääle kuulamisel ja Inglitega suhtlemisel – või see on üks?

Fokuseeri oma sisehäälele, nendele õrnadele puudutustele, mis tulevad sulle ei tea kust, ja järgi neid. Kui sa näed Inglit linnukeses, kes lendab su akna alla ja sa saad temaga kontakti, siis tajud ka oma Kaitseinglit.

Mis on olnud Su elus kõige ülendavam kogemus Inglitega?

See oli kõige võimsam kogemus, kui otsisin ennast siin maailmas. Ma ei teadnud täpselt, kuhu liigun ja mida ma teen. Tegin igal õhtul meditatsioone, ka siis, kui olin Toompeal oma karaterühmaga valves – kui oli Intrrinde poolt riigipööramine Eestis. Kui see pinge oli langenud ja ma olin treeninglaagris Otepääl, siis palusin näidata, milline on maailm. Ja nägin meie planeeti ja Universumit energiakogumina, see oli väga vägev. Kõigepealt hakkasid tavalised füüsilised puud elama, nägin seda energiat, mis seal sees voolas. Siis nägin, kuidas järv hakkas elama. Kuidas seal energiad voolasid, kuidas särasid vikerkaare värvid. Ja siis lõi taevas heledaks ja samamoodi säras. Ma nägin seda, millest planeet koosneb, kuidas planeedid liiguvad ja kuidas päikesesüsteemis kõik planeedid ja tähed liiguvad. Kui imeliselt oleme seotud. Kuidas minu energiad põimusid läbi nende puude. Kuidas kõik energiad on läbi põimunud, üksteisega seotud.

2 Responses to Ralf tajub Ingleid, kuulatades sisehäält

  1. Kristel kirjutab:

    Ralf , Imeline inimene! Olen teel …vajasin suunamist ja leidsin Ralfi .Tuhat tänu su kodulehe eest.

  2. I think this is among the so much important info for me. And i am happy reading your article. But wanna remark on few basic things, The website style is wonderful, the articles is actually great : D. Just right job, cheers

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga