MATK PESA TALUS 27.-28. aprill

Kuu külgetõmbejõud mõjutab kogu vett,mis paikneb meie planeedil – nii ookeanides, taimedes, inimestes, isegi kivides leiduvat. Vastavalt kuu faaside muutusele muutub ka vee liikumise rütm kõikjal, kus teda leidub.

Kuu mõju kõigele elavale on otseselt seotud, kui suur osa temast on päikese poolt valgustatu. Täiskuu ajal on ta mõju kõigele elavale maksimaalne. Vahetult enne täiskuud tekivad meis kõige geniaalsemad ideed ja oleme avatud inspiratsioonile. Avanemise eelduseks on taskaal ja sisemine rahu. Noorkuu on parim aeg uute ideede otsimiseks ja tegevuste alustamiseks

Tule reedel 27.04. kell 19.00. Pesa tallu. Taevast hakkab valitsema noorkuu. Viime end harmooniasse ja avame inspiratsiooni ja ideede kanali.

PROGRAMM

27.04 reede
1) 18.45-19.00 kogunemine
2) 19.00 harjutused, meditatsioon jne. lõkke ääres või aidas
3) ca 19.30 metsaretk
4) ca 21.30 Kes soovib läheb koju.
5) ca 22.00  Juturing  ja meditatsioon.

28.04. laupäev
1) ca 9-10 äratus, võimlemine, kerge eine – äratuse aja lepime eelmine õhtu.
2) metsaretk, meditatsioon. Väike individuaal vestlus võimalusel.
3) ca12-13.00 laagri kokkupanek, lõpetamine

ÖÖbimine on aidas. See on nüüd talvekindlaks tehtud ja ahjuga varustatud. Kes soovib ekstreemsemat, saab minna magama küüni heinte peale või energia kuuse alla.

Magamiseks piisab magamisalusest ja tavalisest magamiskotist. Igaks petteks võid midagi sooja pealeviskamiseks võtta. Soovitav on magada dressides, kui on suvine magamiskott. Higisena, niiskena hakkab külm. Raba kaasa vahetusriided ja pesu. TASKULAMP, ka mõned õue ja toa küünlad teevad olemise hubaseks.

Võta kaasa söök õhtuks ja hommikuks  ja termosega juua õhtuks. Saab ka ahju peal keeta, nii et kuumakindel joogikruus kaasa.

OSAVÕTU TASU 12€
Võid osaleda ka 1. päeval –  ühe päeva tasu 10€ päev.

Registreeri e-mailiga (lisa info, kas jääd ööbima) ralfneemlaid@gmail.com

Kohale sõitmise õpetust saad vaadata siit: http://www.hagal.ee/kontakt/kuidas-kohale-soita/ Kui vajad transporti, ära häbene, anna teada.

RALF 5548949

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga